Yritys

BCE Ltd on Kjell Östmanin ja Martin Östmanin Pohjanmaalla vuonna 2002 perustama yritys. Toimintamme vankkana perustana on vuosien kokemus rakennusalasta, sillä juuremme johtavat perinteikkäisiin rakennusliikkeisiin ja -urakoitsijoihin. Pitkän kokemuksen takia me todella tiedämme, mitä menestyksekäs rakentaminen edellyttää. Ydinosaamistamme ovat talon perustusten suunnittelu ja valmistus. Tarjoamme laadukkaat perustukset rakennusliikkeille, talovalmistajille kuin myös yksityisille pienrakentajillekin.

Yrityksemme tarina alkaa 2000-luvun alkupuolelta, jolloin ensimmäisten talon perustusten rakentaminen johti lopulta oman sokkelifirman avaamiseen. Vuosien kuluessa huomasimme, että rakennusmarkkinoilla oli kova kysyntä toimijalle, joka pystyisi toimittamaan helposti rakennettavat perustukset nopealla toimitusajalla, korkeasta laadusta tinkimättä. Vuonna 2010 päätimmekin keskittyä yhä vahvemmin tuotekehitykseen ja laajensimme liiketoimintaamme sokkeleista kokonaisiin perustuksiin.

Rakennusalan vankan tietämyksen ja osaamisen kautta olemme pystyneet kehittämään tuotteitamme hyvin monipuolisesti ja voimme tarjota ratkaisut monen erityyppisen rakennuksen perustuksiin. Kuulumme myös arvostetun S-Betonin omistajiin, minkä vuoksi voimme taata, että talon perustuksiin käytetään vain laatubetonia.

Arvoihimme kuuluu, että työt tehdään aina viimeisen päälle, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti sekä asiakkaalle mahdollisimman vaivattomasti.

Jotta voimme varmistua arvojemme täyttymisestä, tarjoamme kaiken suunnittelusta perustusten rakentamiseen. Työn laadusta ja kustannustehokkuudesta vastaa oma ammattitaitoinen tiimimme, joka toteuttaa asennukset aina taidolla ja tarkkuudella.

Viime vuosina olemme toimittaneet räätälöityjä talon perustuksia erityisesti Pohjanmaalle ja siten luoneet alueella vahvat verkostot rakennusalan yrityksiin. Tämän lisäksi toimitamme tuotteitamme ympäri Suomea. Yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme ansiosta toimintamme kasvaa edelleen, mistä kertoo maaliskuussa 2015 avattu palvelupiste Uudellamaalla.