Kestävä ja lujatekoinen perustus

BCE perustus ja pilarielementit ovat vankka ratkaisu monen rakentajan tarpeisiin, oli kyseessä sitten yksityinen pienrakentaja, talovalmistaja tai rakennusliike.

Perustus kantaa kirjaimellisesti koko taloa, minkä vuoksi on tärkeää, että se tehdään kerralla kunnolla. BCE tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen paketin, jossa perustus rakennetaan taidolla ja tarkkuudella, nykyaikaiset toimivuus-, turvallisuus- ja yhteensopivuusvaatimukset huomioiden.

Toimipisteemme löytyvät Pohjanmaalta sekä Uudeltamaalta.

Kattava perustuspaketti sisältää:

  •   Suunnittelun tarpeen mukaan
  •   Pohjarakenteiden valu
  •   Perustusten rakentamiseen liittyvät asiakirjat ja käytännöt

BCE Sokkeli ja perustukset voidaan valaa maanvaraisesti anturalle tai tuulettuvalle alapohjalle.

Suunnittelu

Suunnittelemme perustusten piirustukset maaperätutkimusten tulosten, muiden rakenteiden sekä rakennuspiirustusten pohjalta. Huolellinen ja kustannustehokas suunnittelu takaa, että työ saadaan tehdyksi nopeasti ja tehokkaasti, sovitun aikataulun mukaan.

Perustus ja pohjarakenteet

  • Kaikki raudoituselementit valmistetaan tuotantolaitoksellamme laadittujen piirustusten mukaan.
  • BCE perustusanturat ja betonisokkelit rakennetaan paikan päällä työmaalla.
  • Valmiit perustuspaalut saadaan nopeasti ja helposti paikoilleen pohjan valun tai pohjatöiden yhteydessä.

Raudoitus sekä valmiiksi valetut BCE  perustuspaalut ovat erinomainen ratkaisu terassin tai mökin perustukseen. Näistä kukin on mahdollista toimittaa myös yksittäisenä tuotteena. Lue lisää alta.

Rakennuksen pohjarakenteet

BCE Sokkeli
BCE Sokkeli

Tarjoamamme BCE Sokkeli on kehitetty vankalla kokemuksella ja taidolla nykyaikaiset korkeat laatuvaatimukset mielessä pitäen. Jokainen rakennusprojekti on ainutlaatuinen, mikä asettaa perustuksille omat erityistarpeensa. Tämän vuoksi tarjoamme korkealaatuiset sokkelit edulliseen hintaan ja monessa eri mallissa.

BCE Perustuspilarit
BCE Perustuspilarit

Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluu nyt myös pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena syntyneet BCE perustuspaalut. Räätälöidyistä perustuspilareista voidaan toteuttaa laadukas ja kustannustehokas paaluperustus moneen kevytrakenteiseen taloon. Lujasta betonista valmistetut paalut sopivat erinomaisesti esimerkiksi mökin tai terassin perustuksiin.